Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand december 2008

Dhr. en Mevr. Buter uit Heemskerk

Dhr. Buter: Ik ben van oorsprong een echte Beverwijker en sinds juli hebben wij een huis gekocht in Heemskerk. Wij kwamen van een flat en wilden een nieuw interieur voor onze nieuwe woning. De meubelboulevard was niet echt iets voor ons en de vriendin van mijn vader, maakte ons attent op Lubbers Wonen & Slapen. Wij wisten van het bestaan van de winkel, van het langs lopen en wij waren al een keer eerder in het voorgedeelte van de winkel geweest. Toen wij opnieuw gingen kijken verbaasden wij ons over de grootte, er was nog een hele winkel achter!

In de verrassend grote winkel hebben wij al snel de spullen gevonden, waar wij naar op zoek waren. Wij hebben bij Lubbers Wonen & Slapen o.a. een nieuwe kast, bankstel, 4 eetkamerstoelen en een tv-dressoir gekocht.

De aflevering ging perfect en zelfs nog eerder dan gepland. Wij hadden onze meubelen net voor de bouwvak besteld en dan kon de levertijd langer zijn dan normaal. Toen wij ineens gebeld werden door Lubbers Wonen & Slapen dat de meubelen er waren, waren wij blij verrast. De meubelen werden keurig uitgepakt en geïnstalleerd.

Tijdens de aflevering bleek het tv-dressoir beschadigd te zijn. Deze werd keurig mee terug genomen door de bezorgers en er werd contact met ons opgenomen. De nieuwe werd besteld en ondertussen mochten wij zelfs gebruik maken van een vervangend exemplaar. Een leuk detail was dat wij het tv-dressoir pas moesten betalen, toen de nieuwe werd geleverd! Wij hebben het uiteraard met andere mensen over ons nieuwe interieur gehad. Er zijn zelfs al bekenden van ons ook gaan kijken en kopen bij Lubbers Wonen & Slapen.