Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand maart 2008

Dhr. en Mevr. Osendarp uit Heemskerk

We woonden ruim 13 jaar in Frankrijk, toen we besloten terug te keren naar Nederland. We hebben toen onze huidige woning aangekocht. Toen we nog in Nederland woonden zijn we ongeveer 5 keer verhuisd en namen altijd de meubels mee. Het probleem was altijd dat deze meubels nooit precies pasten bij het huis dat we kochten.

We waren nu van plan om dit helemaal anders te doen en een geheel nieuw interieur aan te schaffen voor ons nieuwe huis. In tijdschriften zijn we op zoek gegaan naar meubels die we mooi vonden. Vervolgens hebben we gekeken naar de leveranciers van deze producten in de regio en zo zijn we bij Lubbers Wonen & Slapen terecht gekomen.

We waren voor onze aankoop nog niet eerder in de winkel van Lubbers Wonen & Slapen geweest. Toen we aankwamen in de winkel werden we heel vriendelijk ontvangen, dat sprak ons heel erg aan. Met de verkoper hebben we bijna een geheel nieuw interieur uitgezocht, waaronder een aantal relaxfauteuils, eettafel met stoelen, zithoek en de slaapkamer.

Toen we onze nieuwe woning betrokken kwamen we er achter dat de vorige bewoner de voordeurmat had meegenomen. Deze werd de ochtend daarop direct opgemeten en een aantal dagen later geleverd door Lubbers Wonen & Slapen. Onze prettige ervaringen hebben we niet voor ons zelf gehouden, de visite die kwam was erg onder de indruk van het nieuwe interieur en we hebben aangeraden om eens te gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen. Onze dochter is ook gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen en heeft een nieuw bankstel gekocht.

We zijn zeer tevreden over de aankoop van de producten en zijn er erg blij mee. Als we weer op zoek zouden gaan, zouden we zeker weer bij Lubbers Wonen & Slapen gaan kijken, de ontvangst in de winkel was heel vriendelijk en dat sprak aan.

Men denkt echt mee met de klant.