Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand oktober 2008

Dhr. en Mevr. v.d. Lageweg uit Beverwijk

Wij wonen al geruime tijd in deze omgeving en kennen Lubbers Wonen & Slapen al ruim 25 jaar. Het is echt een centrumwinkel en zo besloten wij ook maar eens om naar binnen te gaan.

De winkel sprak ons erg aan, wij vonden het er verzorgd uitzien. Wat ons vooral opviel was de ruimte; wat een grote winkel en nu na de verbouwing is het nog groter geworden! In de winkel zijn wij altijd goed geholpen en juist daarom besloten wij bij Lubbers Wonen & Slapen onze meubelen te gaan kopen.

Wij hebben in eerste instantie meerdere meubels gekocht o.a. slaapkamermeubelen, een ladenkast en een eethoek. Daarna hebben wij ons gehele interieur vervangen met een nieuwe eettafel met stoelen, banken, fauteuils, salontafel en een wandmeubel.

De bezorging ging prima, er was echter wel een probleempje. Dit hebben wij besproken in de winkel en het is naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn dik tevreden over onze meubelen, het is precies geworden zoals we hadden gehoopt! Onze ervaringen met Lubbers Wonen & Slapen delen wij graag met anderen. Zo hebben onze kinderen ook allemaal al bij Lubbers een bank gekocht.