Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand april 2009

Mevr. Vrouwe uit Assendelft

Wij kennen de winkel al geruime tijd, wanneer we er voor het eerst zijn geweest weten we eigenlijk niet meer. Een oom van ons zat ook in de meubelen en die was bekend met de mensen van Lubbers Wonen & Slapen, dat zal ook wel geholpen hebben. Toen wij pas getrouwd waren hebben wij ons eerste interieur gekocht, laatst zijn wij terug gegaan voor een geheel nieuw interieur.

De service in de winkel is perfect je wordt echt heel vakkundig geholpen, welke verkoper je ook treft. Ze doen echt alle moeite om je goed te helpen, zo waren wij na 3 jaar op zoek naar een kast, in de huidige serie van ons interieur. Ze hebben alle fabrieken gebeld en snel daarna kregen wij de kast, helemaal top.

Wij zijn heel tevreden met ons interieur. Wij hebben al onze meubelen en accessoires bij Lubbers vandaan. Van de vazen tot de schilderijen. Wij vinden het heel belangrijk dat alles bij elkaar past, dus ook de accessoires.

De bezorging ging keurig, alles werd naar binnen gebracht via de schuifpui en om beschadigen te voorkomen werd alles afgedekt met kleden.

Wij delen onze ervaringen graag met anderen. Afgelopen week bijvoorbeeld; hadden wij nog twee kennissen, die ons interieur erg gezellig vonden. Wij hebben ze verteld dat het bij Lubbers vandaan komt.

De 45 jaar actie vonden wij erg leuk, je ziet niet vaak dat dit soort acties gedaan worden door winkeliers. Echt een gezellige zaak, als wij in Heemskerk zijn dan lopen wij altijd even naar binnen.