Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand februari 2009

Dhr. en Mevr. van der Horst uit Heemskerk

Wij wonen al ruim 50 jaar in Heemskerk en hebben Lubbers Wonen & Slapen vanaf het prille begin meegemaakt Dhr. van der Horst; wij waren misschien niet de allereerste klant, maar toch zeker wel één van de eerste. Wij hebben er diverse keren meubelen gekocht door de jaren heen. Zo hebben wij 26 jaar geleden via de jaarbeurs in Heemskerk waar Lubbers toen aanwezig was met een stand, nog meubelen uitgezocht. De verkoper adviseerde ons toen nog om even te rustig te komen proefzitten in de winkel en dat hebben wij gedaan.

In de jaren dat wij niet in de winkel zijn geweest, is er erg veel veranderd. Wat is het groot geworden en wat ziet de nieuwe showroom er schitterend uit. Er is echt veel keuze en het is een groot pluspunt dat je alles onder 1 dak kunt krijgen. Onze laatste aankoop was een nieuwe eettafel, een bank met 2 relaxfauteuils en een prachtig schilderij. Ook hebben ze de stoffering van de trap gedaan, zowel boven als beneden. Goed zitadvies en goede service van het personeel, dat zijn voor ons de redenen dat wij juist elke keer weer terug komen.

Bij de bezorging mochten wij niet meehelpen, alles werd gedaan door de bezorgers. Alles werd netjes geplaatst en er werd voorzichtig omgesprongen met ons interieur en onze nieuwe parketvloer.

Wij zijn heel enthousiast over Lubbers en mensen die bij ons langskwamen vonden de nieuwe meubelen ook erg mooi. Wij hebben door de jaren heen al een aantal mensen het advies gegeven om eens te gaan kijken in de winkel. Zo hebben o.a. kennissen, collega's en zelfs mijn broer meubelen gekocht. Een compliment voor de zaak en de medewerkers, voor hun inzet en service. Wij zijn nu nog aan het kijken voor bijpassende accessoires, dus wij zullen de winkel weer snel bezoeken.