Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand juni 2009

Dhr. en Mevr. Knaap uit Beverwijk

Wij wonen in Beverwijk en wij kennen de winkel van het langs lopen. Pas geleden hebben wij een nieuw huis gekocht en toen zijn wij heel wat winkels afgeweest voor nieuwe meubelen. Bij een winkel in Villa Arena hadden wij de voor ons perfecte nieuwe meubelen gezien. Mevr. Knaap zegt; Mijn schoonmoeder zei dat wij eens moesten gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen, omdat ze daar dezelfde meubelen zouden verkopen. Wij zijn bij Lubbers gaan kijken en tot onze verbazing waren dezelfde meubelen goedkoper dan die bij de winkel in Villa Arena, dat maakte de keuze dus erg makkelijk.

De winkel zag er netjes uit en de service was perfect, echt niks op aan te merken. Er werd echt de tijd voor ons genomen, zelfs in de lunchpauze van de verkoper werden wij geholpen. Wij hebben een bank een eettafel, dressoir en salontafel gekocht.

De bezorging was heel goed, de meubelen werden netjes en rustig neergezet en er werden meteen vilten onder gedaan om de vloer niet te beschadigen. Het was niet van "hup en klaar", maar de bezorgers hebben er echt tijd en aandacht aan besteed.

Wat ons ook vertrouwen gaf was het feit dat er geen aanbetaling moest worden gedaan voor de bestelling. In het verleden hebben wij ooit een bed gekocht en een aanbetaling gedaan, vervolgens is deze zaak failliet gegaan en waren wij ons geld kwijt.

Wij zijn heel tevreden met onze meubelen. Heel makkelijk met de kleine, een doekje er overheen en alles ziet er weer keurig uit. Wij werden zelfs achter af nog gebeld of alles in orde was, dat vonden wij een erg leuk gebaar.