Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand mei 2009

Dhr. en Mevr. van Herpen uit Alkmaar

Wij kennen Lubbers al een hele tijd. Wij kennen elkaar als medewinkeliers uit het centrum van Heemskerk, we zitten om de hoek van Lubbers met onze winkel de Spirit of Wine. Lubbers heeft ons pas geleden benaderd om een proeverij te geven op de koopzondagen en dat hebben wij nu een paar keer gedaan.

Toen wij de proeverij deden viel ons oog op een prachtige eettafel met 4 relaxfauteuils. De tafel is helemaal op maat gemaakt voor ons, dat kon allemaal. De klantvriendelijkheid in de winkel staat echt bovenaan, je wordt gewaardeerd als klant maar ook als mens. Het maakt niet uit wie je treft in de winkel, het hele team is altijd heel gastvrij en vriendelijk. Daarom besloten we de aankoop in deze winkel te doen.

De bezorging was helemaal goed. Terwijl de tafel en stoelen werden gemonteerd, waren wij bezig met de voorbereiding van de maaltijd. Nadat de tafel en stoelen waren gemonteerd, hebben we de tafel "geopend" met een heerlijk diner.
Over de eettafel met de relaxfauteuils zijn wij heel erg tevreden, wij zijn er niet meer uit weg te slaan. Wij hebben gekozen voor relaxfauteuils met wieltjes, echt een uitvinding, heel veel comfort. Vooral voor oudere mensen is het erg makkelijk om aan te schuiven of op te staan van de tafel.

Wij hebben al heel veel klanten, maar ook vrienden en familie verteld over Lubbers. In tv-programma's krijgen bedrijven een "warme douche". Wij willen Lubbers Wonen & Slapen deze graag geven voor hun klantvriendelijkheid.