Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2009

Dhr. Bakker en Mevr. Jonker uit Oudkarspel

"Wij kennen de winkel al geruime tijd, eigenlijk door mijn moeder". zegt meneer Bakker. "Zij heeft in de jaren vele meubelen gekocht bij Lubbers, naar alle tevredenheid. Mijn zus had vroeger gordijnen gekocht bij een concurrent en dat was volledig verkeerd gegaan, dus snel gebeld naar Lubbers. Binnen twee uur kwam er al iemand om alles op te meten. Echt een serviceverlenend bedrijf."

"Wij wilden een nieuw bed gaan kopen en zijn toen meteen bij Lubbers gaan kijken. We hadden behoefte aan een goed advies, je slaapt er tenslotte elke nacht in. Met het onderstel doe je misschien wel de rest van je leven. De service in de winkel was heel goed, erg geduldig. Wij hebben heel veel bedden uitgeprobeerd in de mooie slaapshowroom".

"Na alle gekregen aandacht en service hebben wij uiteindelijk een boxspring gekocht. Op het moment van kopen woonden wij nog in Beverwijk. Enkele weken later kochten wij een huis in OudKarspel. Toen wij Lubbers opbelden om te vragen of het bed tijdelijk kon worden opgeslagen en daarna bezorgd kon worden op een ander adres, was dit geen enkel probleem".

"Echt fantastisch! De boxspring mocht ruim 4 weken in de opslag staan en werd gratis bezorgd op ons nieuwe adres ruim 40 kilometer verder. Dit alles werd geregeld in 1 telefoontje: zo'n service daar vallen wij voor!"