Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand april 2010

Dhr. Olthoff en Mevr. Vonk uit Beverwijk

Dhr. Olthoff en Mevr. Vonk

We hadden al vele winkel afgelopen voor meubelen, maar waren het nog niet tegen gekomen. We zochten een zwevende kast omdat deze de woonkamer groter doet lijken. Kennissen van ons kochten al vaker bij Lubbers wonen en slapen en vertelde ons eens te gaan kijken. We zijn gewoon naar binnen gelopen en zijn wezen kijken, het oog viel al snel op een prachtig Interstar wandmeubel.

Wij zijn heel wat keren in de winkel geweest en hebben ook een 3d-tekening laten maken. Het wandmeubel konden we echt helemaal zelf samenstellen, we hadden geen idee van alle mogelijkheden. Het is echt een hele prettige winkel en tijdens onze bezoeken hadden wij steeds dezelfde verkoper, dat is erg prettig. Aardige, geduldige en vooral niet opgedringerige verkopers, maakt Lubbers echt anders dan de meeste andere meubelzaken. Je koopt tenslotte geen pak suiker.

De bezorging was helemaal perfect, het wandmeubel werd keurig gemonteerd. We hadden zelden iemand gezien, die zo keurig en precies te werk gaat als deze monteur. We hadden geen rekening gehouden met de subwoofer, dat was gelukkig geen probleem alles werd keurig opgemeten en het meubel werd opgehangen. Echt met ervaring en geduld.

Er zat een kleine beschadiging op het wandmeubel, na 1 telefoontje kwam er direct iemand langs die het probleem heeft verholpen. Onverwacht kregen wij ook nog een koffiemachine bij aankoop, omdat wij toevallig in de actie maand onze aankoop hadden gedaan. Dat was een leuke verrassing.

Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe wandmeubel en zullen zeker in de toekomst nog eens kijken in de showroom van Lubbers.