Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand december 2010

Nico en Jolanda uit Assendelft

Nico en Jolanda

"Jaren geleden kochten we onze eerste bank al bij Lubbers Wonen & Slapen. We hadden toen eigenlijk ergens anders stof met een leuk patroontje gezien, maar dat konden ze bij Lubbers ook verzorgen. Nadat we onze tweede bank elders hadden gekocht zijn we nu toch weer terug bij Lubbers. Nee, niet meer ergens anders gekeken maar meteen naar Heemskerk omdat het vertrouwd is, prettig en dichtbij.

We waren op zoek naar iets dat er mooi uitzag maar ook comfortabel en ruim was. Met drie opgroeiende kinderen heb je dat nodig. Omdat Nico rugproblemen heeft, lag hij regelmatig op een campingmatje voor de bank. Dat wilden we niet meer. In overleg met Lubbers is het uiteindelijk deze zithoek geworden. We zijn er enorm blij mee. De samenstelling konden we zelf bepalen en dat hebben we samen met de verkoper gedaan. Ze zijn zelfs hier in huis komen kijken en meten om er zeker van te zijn dat alles aan onze wensen zou voldoen. Kijk, dát is precies die persoonlijke service waarom we Lubbers zo waarderen!

Nu de bank er staat genieten we er echt elk moment van. En Nico zeker! Die heeft door de uitgekiende opstelling nu een heerlijke plek waar hij kan liggen en zijn rug kan ontlasten. Voor de kinderen was het even wennen, van onze kleine bank naar deze. In het begin vonden ze dat ze ver van elkaar zaten, maar nu vinden ze het geweldig. Iedereen in ons gezin kan lekker zitten en daar ging het ons om.

We wilden er ook nog een losse fauteuil bij: het liefst in dezelfde stof als de bank. Maar bij Lubbers vroeg de verkoper of ze iets anders aan ons mochten laten zien. En dat was deze leren relaxfauteuil. Ook dat is een goede keuze geweest. Hij staat geweldig bij het interieur en hij zit heerlijk al krijgen we zelf amper de kans daarvan te genieten. De kinderen zijn er namelijk óók weg van."