Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand februari 2010

Dhr en Mevr. Fuchs uit Beverwijk

Dhr en Mevr. Fuchs

Ik en Annemarie (mijn vrouw) zijn allebei geboren en getogen in Heemskerk/Beverwijk. Wij kennen Lubbers dan ook goed. Bovendien ontvangen we regelmatig de folder thuis. Daarnaast heeft onze familie ook al eens meubelen gekocht bij Lubbers. Ook zij waren/zijn zeer tevreden over de meubelen en de service.

Wij hebben nooit eerder bij Lubbers gekocht. Wij zijn niet mensen die met grote regelmaat ons meubilair zullen veranderen. Maar op het moment dat wij toe zijn aan nieuwe spullen gaan wij wel bewust op zoek naar kwaliteit. Naar onze mening ben je voor kwaliteit bij Lubbers aan het juiste adres.

De winkel heeft een ruim assortiment en ziet er verzorgd uit. De service is uitstekend. De medewerkers hebben verstand van zaken en nemen ruim de tijd voor je om de mogelijkheden toe te lichten, zodat wij uiteindelijke de juiste, bij ons passende, keuze kunnen maken.

Matrassen, spiraalbodems en potenset. Wij hadden het liefst de gewenste bedombouw ook bij Lubbers gekocht. Alhoewel Lubbers heel veel type bedden kan leveren, was dit voor dit type bedombouw helaas niet zo.

Wij zijn tevreden. Mede door de begeleiding van Lubbers hebben wij uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken voor het, voor ons meest geschikte, soort matras en soort bodem. Wij worden elke ochtend weer uitgerust wakker.

Omdat wij in Beverwijk wonen hebben wij er voor gekozen de spullen af te halen. Omdat wij niet direct in de gelegenheid waren om het af te halen heeft Lubbers het nog enige tijd voor ons in opslag gehouden. Goed geregeld!

Ik ben een keer terug geweest omdat de potenset enigszins krom was. Dit is meteen ter plekke opgelost. Zonder twijfel zal ik mijn goede ervaringen met Lubbers delen met familie en vrienden.