Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand maart 2010

Dhr. en Mevr. Verhees uit Heemskerk

Dhr. en Mevr. Verhees

In 2005 kwammen wij voor het eerst in contact met Lubbers. Meneer Verhees zegt; Ik werkte toen nog drie deuren verder en mijn intresse was gewekt door de uitstraling van de winkel. Toen wij door het door liepen en erg nieuwgiering waren, zijn wij eens naar binnen gegaan.

Toen wij in mei 2007 een nieuwe woning betrokken en de woonkamer twee keer zo groot was als in het oude huis, zijn wij bij Lubbers terecht gekomen voor de aanschaf van een nieuw Bankstel. De keuze voor Lubbers was voor ons logisch; persoonlijke aandacht, kennis van de producten en de vele verschillende meubelstijlen, maken dit onze winkel.

Over de bezorging zijn wij zeer tevreden, het ging allemaal prima. Wij hebben een keer een proefstoel gehad, zodat wij konden testen hoe wij deze vonden zitten en en of deze bij ons interieur zou passen. Deze werdt keurig gebracht en na de proefperiode keurig opgehaald, zonder enige verplichtingen.

Lubbers Wonen en Slapen is echt een winkel van familie voor families, dat is echt heel plezierig. Ze kennen je bij naam, het is fijn om geen nummer te zijn in de grote massa. De winkel is erg laagdrempelig en toegankelijk voor elk publiek.

Onze familie woont aan de andere kant van het land, maar vrienden en collega’s vertellen wij zeker over de goede ervaringen met Lubbers. "Wij schuiven dit niet onder stoelen of banken"