Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand mei 2010

Dhr Meijer uit Amsterdam

Lubbers is onze buurman, ik ben de eigenaar van de kledingzaak SPE Fashion aan de overkant. Zo kennen we elkaar al een hele tijd en het verbaasd mij altijd wat een ruim assortiment ze hebben. De winkel heeft een kleine voorkant, maar daarachter schuilt een heuse meubelboulevard.

Omdat ze aan de overkant zitten betekent dat niet automatisch dat ik daar ook mijn meubelen koop, ook ik ben wezen kijken bij andere meubelwinkels en dan kom je toch al gauw terug. Bij de conccurentie wordt je vaak niet eens aangesproken in de winkel, je komt toch een aardig bedrag besteden. Het aardige personeel en de kennis geeft Lubbers Wonen & Slapen echt een voorsprong.

De laatste keer heb ik een Auping bed gekocht. Je slaapt geweldig, je wordt bijna niet meer wakker! Zelf heb je uiteraard niet veel verstand van slapen, behalve dat je het elke nacht doet. Daarom is een goed advies voor mij erg belangrijk en dat hebben ze bij Lubbers zeker gegeven. De bezorging van het bed was helemaal in orde.

Lubbers is echt een goede winkel. Ze bieden je altijd de beste prijs en de koffie staat altijd klaar. Klantvriendelijkheid en kennis, daar is waar ik voor ben gegaan!