Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand oktober 2010

Fam. Molenaars-Albers uit Broekpolder

"Wij krijgen altijd de woonkrant in de brievenbus en in de folder hadden we een tafel zien staan. We kwammen wel vaker in Heemskerk, maar waren eigen nog nooit in de winkel geweest. We waren echt op zoek naar zo een soort tafel, dus besloten we eens te gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen.

In de winkel werden we heel vriendelijk ontvangen. We hadden onze kinderen mee en deze mochten gewoon rustig rondlopen. In andere winkels heb je toch vaak het gevoel dat het personeel het vervelend vindt. We dachten eigenlijk dat we een te jonge doelgroep waren voor Lubbers, maar eenmaal in de winkel blijkt er voor jong en oud wat te vinden. De winkel is ruim en overzichtelijk, van de buitenkant verwacht je dat eigenlijk niet.

We hebben onze tafel gekocht bij Lubbers, maar in de winkel doe je meer ideeën op. Zo hebben ze ons ook geadviseerd over stoelen, zonder het gevoel te geven dat we direct moesten gaan kopen. We waren tenslotte alleen op zoek naar een tafel. Ze nemen echt de tijd voor je.

De bezorging van de tafel is keurig gegaan, de tafel was iets later dan verwacht maar hiervan werden we keurig op de hoogte gehouden. De tafel is op zijn plaats gezet en de verpakkingmaterialen zijn meegenomen. We kregen zelf nog tips over het onderhouden en reinigen van de tafel."