Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2010

Brantjes Makelaars uit Zaanstad

Brantjes Makelaars

"Sinds kort zijn wij in de Zaanstreek met ons kantoor verhuisd van Krommenie naar Assendelft (Saendelft). Van oorsprong komen wij uit Heemskerk en daar is ook onze relatie met Lubbers begonnen.

Lubbers is bekend door de uitgebreide meubel- en de beddencollectie's, maar zij verkopen natuurlijk ook al sinds jaar en dag vloerbedekkingen. In onze kantoren in Heemskerk en Beverwijk had Lubbers de vloerbedekking al verzorgd, dus voor ons nieuwe kantoor in Saendelft gingen we direct weer naar ze toe. We zijn goed voorgelicht en hebben vooraf speciale grote stalen gekregen, zodat we een goed beeld kregen van het tapijt en de kleur.

Een verhuizing neemt nou eenmaal veel tijd in beslag en daarom zoek je partijen die werk voor jou uit handen nemen. En dan ben je bij Lubbers aan het juiste adres. Ze hebben contact gehad met de aannemer en gezorgd dat de vloerbedekking op het juiste moment kon worden gelegd.

De levering en stoffering is keurig verzorgd door Lubbers Wonen & Slapen en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!""