Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand februari 2011

Peter en Tineke uit Heemskerk

Peter en Tineke

Peter (58) en zijn vrouw Tineke (56) zijn al jaren klant van Lubbers Wonen & Slapen. Ze zijn zo enthousiast dat ze zelfs even moeten nadenken over welke meubels ze in de loop der jaren bij de winkel in Heemskerk hebben gekocht. Tineke schiet in de lach: "Het is makkelijker om te zeggen wat we er niet hebben gekocht. Dat is eigenlijk alleen de televisietafel. De rest komt allemaal bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan. Zelfs het bed en de linnenkast."

"Eigenlijk zijn we al 36 jaar vaste klant van Lubbers Wonen & Slapen," vult Peter aan, "Ons oude dressoir, de oude tafel, stoelen, twee bankstellen, alles hebben we bij Lubbers gekocht. Ik weet het niet honderd procent zeker maar volgens mij hebben we ook ons eerste vloerkleed en de gordijnen daar nog gekocht. En onze allereerste aankoop was zo’n kamelenzadel, een soort voetenbankje waar je ook op kon zitten. Heel populair in die tijd."

"Ik heb zelfs nog eens in tien minuten tijd een bankstel gekocht. We hadden iets anders aangeschaft, liepen nog even door de zaak en toen viel mijn oog op dat bankstel. Het paste prima bij ons en ik heb geen moment getwijfeld."

"Als het bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan komt, is het goed. Dan hoef ik echt niet meer naar andere winkels. We gaan heus wel eens ergens anders kijken. Dan rijden we naar Beverwijk of Alkmaar maar uiteindelijk slagen we toch bij Lubbers Wonen & Slapen. Ze leveren kwaliteit, zijn de laatste jaren groter geworden en hebben dus steeds meer keuze gekregen. En mocht er eens iets mis zijn dan kun je altijd terugkomen. Voor ons absoluut het betrouwbaarste en beste adres."

"De laatste aankopen zijn de tafel, het dressoir en een vakkenkast in wit gelakt hout, staat perfect bij onze wat donkere binnenmuur. En uiteindelijk hebben we er toch ook nog maar zes stoelen bij gekocht want de oude stonden er echt niet mooi bij. Dus ook die vonden we dan weer bij Lubbers Wonen & Slapen."