Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2011

Jan en Marja uit Beverwijk

Jan en Marja

Hij is, zegt Jan eerlijk, een beetje een snuffelaar en een handelaar. "Ook wel op internet." Het is daarom veelzeggend dat de 57-jarige Beverwijker en zijn vrouw Marja (53) in hun zoektocht naar nieuwe meubels slaagden bij Lubbers Slapen & Wonen. "Alles klopte daar eigenlijk", vertelt Jan. "We vonden precies wat we zochten. De mooiste meubels voor de juiste prijs."

Wat ze zochten? Dat was in eerste instantie een dressoir. Een exemplaar dat moest passen bij de televisie, wel te verstaan. "We wilden in ieder geval ook een vrijhangend dressoir", stelt Marja. "Wat we uiteindelijk vonden bij Lubbers Wonen & Slapen, is prachtig. Inderdaad vrijhangend, hoogglans en Italiaans model. En het bijzondere vond ik dat er bij Lubbers Wonen & Slapen uitstekend werd meegedacht. We hadden namelijk nog wel wat persoonlijke wensen die afweken van de standaard kast. Dan moet je denken aan wat extra gaten in de achterwand voor kabels en dergelijke. We wilden eigenlijk het liefst niets zien."

Lubbers Wonen & Slapen bleek graag bereid het dressoir aan te passen aan de persoonlijke wensen. Marja: "Dus stond er op zaterdagochtend een timmerman op de stoep, die aan het zagen, boren en schroeven is geslagen. En aan het einde van de dag hadden we een dressoir precies zoals we dat graag wilden. Ik vond dat persoonlijk heel bijzondere service."

Dat is ook het beeld dat Jan heeft gekregen van Lubbers Wonen & Slapen, een zaak waarmee ze voorheen eigenlijk weinig affiniteit hadden. Jan en Marja zijn immers Beverwijkers. Maar via de zus van Jan liepen ze toch eens binnen in de winkel aan de Gerrit van Assendelftstraat. "Ze hebben een ruime collectie en een geweldige service", vindt Jan. "En als ik eerlijk ben, heb ik daar veel meer mee dan met al die grote winkels aan de Meubelboulevard en de Arena Boulevard. Bij Lubbers Wonen & Slapen is het veel persoonlijker, en bovendien gun ik het zo’n winkel ook meer. Daar ben ik eerlijk in."

Na het dressoir volgden nog eetkamerstoelen en uiteindelijk ook een eettafel. Weer in een geheel andere stijl dan het moderne Italiaans. "De tafel is meer klassiek, maar dat past ook bij ons", vertelt Marja. "We houden van meerdere stijlen, antiek en modern door elkaar. Dat sluit mooi aan bij de collectie van Lubbers Wonen & Slapen, want daar kunnen we voor alles terecht."