Eerstvolgende koopzondag: 27 oktober a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2024

Nick en Corinne uit Heemskerk

Nick en Corinne

Een verbouwing in combinatie met een kraamperiode. Voor veel mensen klinkt dit als een niet erg prettige combinatie. Maar Corinne en Nick hebben hier geen moeite mee. De bevalling is goed gegaan, het herstel verloopt voorspoedig, dus Nick kan zich volledig focussen op de verbouwing die hij grotendeels zelf doet.

Nick: "Het was in eerste instantie wel de bedoeling dat de verbouwing klaar zou zijn als de kleine geboren zou worden. Maar al snel leek dat niet haalbaar. Zo waren we, al vóórdat we wisten dat er een derde kwam, bezig met de offertes voor het plaatsen van meerdere dakkappellen. Toen Corinne zwanger bleek te zijn, hebben we wel even getwijfeld of we het door moesten zetten omdat alles zo lang duurde, de vergunningen, de productie, de levertijden, de planning, enzovoorts."

Het was echter zeker dat ze in dit huis wilden blijven wonen, dus als ze dan toch wisten dat er verbouwd moest worden, dan ook maar direct en in een keer goed. Nick: "Ik kom uit een ontzettend handige familie en ik ben timmerman geweest, dus we kunnen veel werkzaamheden zelf doen. Vooral de grotere projecten waar je een garantie op wilt hebben, hebben we uit handen gegeven."

"Terwijl Nick zich focust op de verbouwing, probeer ik voor de kindjes zoveel mogelijk rust te bewaren en routine in de dagen te krijgen. Het is natuurlijk fijn dat ik overdag alle tijd heb voor de kindjes gedurende mijn verlof. Grote broer Sef en zus Lena zijn harstikke blij en trots op hun zusje Ivy. De gebroken nachten vallen eigenlijk best wel mee en daarnaast helpt koffie ons de dagen door", lacht Corinne.

Corinne woont al haar hele leven in Heemskerk. Ze vervolgt: "Mijn eerste appartement was middenin het centrum van Heemskerk, echt een fantastische locatie. Nick trok daar later bij in. Maar als gezin daar wonen, was vanwege de beperkte ruimte niet mogelijk. Nu wonen we ook op een heerlijke locatie, dichtbij een leuke school met veel meer ruimte in en om het huis. En daar horen natuurlijk ook nieuwe meubels bij. Van jongs af aan heb ik meegekregen dat je voor kwalitatief goede meubels naar Lubbers gaat. Niet zo gek dus dat ons huis nu ook voornamelijk is ingericht met meubilair uit deze winkel!"