Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand april 2008

Dhr. en Mevr. Cleary uit Beverwijk

Onze familie was al bekend met Lubbers Wonen & Slapen. Zo zijn wij er ook maar eens heengegaan. Bij Lubbers kregen wij direct een goed gevoel: het is een goede zaak met mooie spullen en niet onbelangrijk nog betaalbaar ook!

Na dit eerste contact hebben we eigenlijk een geheel nieuw interieur aangeschaft. Wij hebben er onze tafel met eetkamerstoelen, de bank, de kasten en de relaxstoelen vandaan. Ook in onze slaapkamer hebben wij gekozen voor een geheel nieuw interieur, een mooi groot bed met bijpassende bedaccessoires, beddengoed en een ruime inbouwkast over de gehele lengte van onze kamer.

Wij zijn erg tevreden over Lubbers Wonen & Slapen: heel gastvrij en de afspraken die worden gemaakt, worden ook nagekomen. Bij binnenkomst een kopje koffie en wij werden goed en eerlijk geadviseerd om tot onze eigen keus te komen!

Wij hadden een probleempje met de kast en hadden een afspraak gemaakt met Lubbers Wonen & Slapen om het op te laten lossen. Deze afspraak is perfect nagekomen en de kast heeft zeer snel een nieuw paneel gekregen.

Onze ervaringen met Lubbers Wonen & Slapen zijn erg positief en naar aanleiding van onze mond-tot-mondreclame, heeft mijn broer ook een nieuw interieur uit gekozen bij Lubbers.