Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand januari 2011

Familie Jonker uit Assendelft

Familie Jonker

"We kennen Lubbers via onze (schoon)ouders: die hadden daar in de winkel al eens meubelen gekocht. Ons eerste bezoek kwam eigenlijk door de scooterwinkel van Toon Beentjes, die vlak naast Lubbers zit. We vonden de etalage erg mooi en toen we eenmaal binnen waren, verbaasden we ons over het assortiment en de grootte van de winkel. Het assortiment is breed: van modern en lifestyle tot romantisch-klassiek en echt voor iedere leeftijdscategorie.

Bij Lubbers hebben we eerst een bank gekocht en daarna zijn we terug gegaan voor de rest van ons interieur. Intussen hebben we alles bij Lubbers vandaan: de eettafel met stoelen, maar ook de salontafel en de kasten. Natuurlijk zijn we ook gaan kijken bij de concurrentie, maar dat was het voor ons toch niet echt. We wilden gaan voor kwaliteit en we hadden speciale wensen; bij Lubbers konden we hiermee goed terecht. Ook na verschillende keren telefonisch contact en diverse bezoekjes aan de winkel, blijven ze vriendelijk.

De bezorging was eigenlijk zoals verwacht. Na het vriendelijke contact in de winkel en de goede advisering, verwachtten we dit ook tijdens de bezorging. En inderdaad twee vakmannen hebben alles keurig geïnstalleerd en het huis 'woonklaar' opgeleverd. De bezorging is de 'finishing touch' bij de klant, het is daarom in onze ogen een erg belangrijk onderdeel van de aankoop.

We zijn al weer een aantal keren terug geweest naar de winkel voor accessoires. En ook hiervoor kan je bij Lubbers uitstekend terecht!

Uiteraard gaan onze meubelen een hele tijd mee, maar mochten we ooit weer nieuwe wensen hebben dan gaan wij zeker weer naar Lubbers Wonen & Slapen."