Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand juni 2008

Dhr. en Mevr. Warmerdam uit Assendelft

Toen wij op zoek waren naar een linnenkast en door het centrum van Heemskerk liepen, dachten wij; “laten wij eens gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen”. Toen wij voor de eerste keer binnen kwamen viel ons direct op hoe enthousiast het personeel was.

Eigenlijk waren wij voor de linnenkast heel snel geslaagd bij Lubbers Wonen & Slapen. Voor ons interieur hebben wij meerdere malen iets gekocht bij andere winkels, echter is ons dit niet bevallen. Wij wilden dit keer gaan voor een degelijk interieur, maar wisten niet hoe wij dit moesten aanpakken.

Bij Lubbers Wonen & Slapen werd hier direct op ingespeeld en er kwam iemand langs voor een interieur advies. De adviseur is bijna een halve dag bij ons thuis geweest en daarna zijn wij nog een halve dag in de winkel geweest. Al die tijd kregen wij veel persoonlijke aandacht. Ze nemen gewoon echt de tijd voor je.

Toen wij thuis waren wilden wij toch nog een aantal zaken veranderen en dat is dan ook gebeurd. Wij kregen gewoon echt de gelegenheid om de juiste keuze te maken. Zodra wij visite krijgen, gaat het bijna altijd direct over ons interieur. Vaak wordt gevraagd "Dat ziet er mooi uit! Waar hebben jullie dat vandaan?".

Wat ons zo aanspreekt bij Lubbers Wonen & Slapen, zijn de persoonlijke aandacht en de herkenbaarheid.