Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand november 2008

Dhr. en Mevr. Pirovano uit Beverwijk

Wij zijn echte Heemskerkers en kennen de winkel al van het langs lopen. Toen wij tien jaar geleden gingen samenwonen, zijn wij in alle meubelwinkels en op elke woonboulevard geweest, echter zonder succes. Mevr. Pirovano: mijn moeder zei tegen ons 'ga eens kijken bij Lubbers Wonen & Slapen in Heemskerk'. In eerste instantie dachten wij dat het assortiment gericht zou zijn op het oudere publiek, maar wij zijn toch maar eens gaan kijken. In de winkel veranderde dit helemaal: wat een mooi assortiment en vele meubelen naar onze smaak.

De service in de winkel was erg prettig, ze weten echt waar ze over praten. Wat ons op viel was het verschil in kwaliteit, als je een deur vast pakte, pakte je ook "echt" een deur vast. Wij hebben bij Lubbers Wonen & Slapen een bank met twee fauteuils gekocht en later nog een kast.

De bezorging was perfect, vriendelijke bezorgers en gewoon heel voorzichtig met onze nieuwe spulletjes. Alles was meteen in orde. Wat wij erg prettig vonden was de manier van betalen: er werd niet gevraagd om een aanbetaling en de betaling kon worden voldaan met een eenmalige machtiging. Dat vonden wij erg makkelijk, omdat wij anders naar de winkel moesten om te pinnen of het bedrag in huis moesten halen. De hocker hebben wij pas later bij onze bank gekocht en deze werd gebracht in de pauze van de verkoper, dit vonden wij een heel attent gebaar!

Iedereen die in ons nieuwe huis is komen kijken, was weg van ons interieur. Wij zeggen dan altijd dat ze eens moeten gaan kijken bij Lubbers Wonen & Slapen!