Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2008

Dhr. en Mevr. Goudsblom uit Castricum

Ons eerste contact met Lubbers Wonen & Slapen kan ik mij eigenlijk niet meer herinneren, zegt mevrouw Goudsblom. Vanaf mijn elfde jaar woonde ik in Heemskerk en sinds die tijd ken ik de winkel van het langs lopen. Een paar jaar geleden hebben we bij Lubbers Wonen & Slapen een bed gekocht voor onze zoon.

Wij hebben nu een aantal weken de sleutel van ons nieuwe huis en na een kleine verbouwing zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw interieur. Eigenlijk was het voor ons al snel duidelijk dat wij naar Lubbers Wonen & Slapen zouden gaan, omdat dit vertrouwd voelt.

Bij aankomst in de winkel was snel duidelijk waarom wij zoveel vertouwen hebben, de verkopers zijn heel aardig en er wordt echt de tijd voor je genomen. Na een aantal keren terug komen en rustig praten zijn wij tot een besluit gekomen. Wij hebben o.a. een nieuw dressoir, kast, tafeltjes en een eetkamertafel met stoelen gekocht.

Toen ons nieuwe huis helemaal klaar was, konden de nieuwe meubelen komen. Wij werden keurig op tijd gebeld, dat onze meubelen er aan kwamen. De aflevering ging heel erg netjes, de grote dingen gingen achterom door de schuifpui zodat ze niet zouden beschadigen. Om een voorbeeld te geven, had de monteur zelfs vilten mee voor onder de meubelen, kijk dat vinden wij nou net dat beetje extra!

Onze vrienden en familie die ons huis kwamen bezoeken, waren erg onder de indruk van ons nieuwe interieur. Als wij zeggen dat het bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan komt weten ze genoeg.