Eerstvolgende koopzondag: 15 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand januari 2009

Dhr. en Mevr. Burgering uit Heemskerk

Dhr. Burgering: Ik woon al 42 jaar in heemskerk, dus Lubbers Wonen & Slapen was al langer bij ons bekend. Altijd als wij langs liepen zagen we de mooie producten in de etalage en dan dachten wij "als het er ooit van mag komen, dan kopen we hier ons hele nieuwe interieur!" De eigenaar van Lubbers Wonen & Slapen, ken ik nog van uit mijn jeugd. Kort geleden waren wij er aan toe om eens te gaan kijken.

Mijn ouders hadden er al eens een stoel gekocht, deze is nog steeds in gebruik, zegt mevr. Burgering. Wij zijn heel wat keren terug geweest in de winkel, het is niet iets wat je elke dag doet een nieuwe interieur uitzoeken. We zijn druk bezig geweest met oriënteren, tekeningen maken en opmeten. De verkoper was heel duidelijk, vriendelijk en had begrip voor het feit dat wij rustig wilde nadenken.

Toen wij er uit waren hebben wij bij Lubbers Wonen & Slapen een Tv-dressoir, salon tafel, eetkamertafel met stoelen en een buffetkast gekocht. De bezorging hiervan was uitstekend, ze belde van te voren op en kwamen keurig op tijd. Ze namen zelfs alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat wij meteen konden genieten van ons interieur, echt top!

Mijn broer heeft twee jaar geleden zijn meubelen bij Lubbers Wonen & Slapen gekocht en ook wij zullen de prettige ervaring delen met onze familie en vrienden. Wij zijn echt heel blij met ons interieur, elke dag als wij binnen komen zijn wij nog verbaasd over het resultaat, echt onwijs!